Skip to main content

Webshop voor materialen tijdens het coachen van kinderen en volwassenen

Het Wist je dat leerspel

Het Wist je dat leerspel is ontstaan in de training Ik Leer Leren. Je kunt het spel spelen met een groepje leerlingen tijdens de Ik Leer Leren-training of een mentorles, maar je kunt het ook tijdens een coachingsessie gebruiken of het alleen spelen.

€5,95

Nadat je dit spel gespeeld hebt ben je heel wat wijzer geworden over de onderwerpen leren, faalangst, concentreren, motivatie, plannen en organiseren en heb je bovendien vele tips opgedaan.

Het spel bestaat uit 54 spelkaarten en een handleiding. Je kunt de kaartjes meerdere keren uitprinten zodat kinderen hun belangrijkste tips en weetjes mee kunnen nemen als geheugensteuntje. Je krijgt dit spel na betaling toegestuurd als pdf of als download op deze website.

Lees hier meer over Ik Leer Leren

NB: Gecertificeerde Ik Leer Leren trainers ontvangen dit spel gratis.

De uitvoering is digitaal in PDF. De PDF wordt je direct na de goedgekeurde betaling via iDEAL per e-mail toegezonden. Heb je een account op deze site dan kun je het boekje downloaden nadat de betaling is ontvangen. Je kunt deze pdf uitprinten zo vaak je wilt. Zo kan een kind de kaartjes meenemen die hem helpen. Op de pdf rust auteursrecht waardoor dit spel alleen gebruikt mag worden door degene die het heeft aangeschaft.

NB: Volgens de voorwaarden (artikel 4.3) geldt voor dit product geen retourrecht.