Skip to main content

Webshop voor materialen tijdens het coachen van kinderen en volwassenen

Invulboekje 'Ik ben dapper', voor angst en bang zijn

Leren omgaan met angst en bang zijn is voor veel kinderen niet gemakkelijk. Ook voor ouders kan het lastig zijn om hun kind hierbij te helpen.

€9,95

Het invulboekje 'Ik ben dapper' helpt kinderen en ouders om zich bewust te worden van de verschillende facetten van angst en bang zijn. 

Op 37 pagina’s op A5-formaat kunnen ouders en kinderen, zo nodig onder begeleiding, invullen wat er zich voordoet als een kind zich bang of angstig voelt en graag dapperheid wil leren. De rechterpagina is bedrukt met een illustratie, de linkerpagina is leeg voor het maken van aantekeningen of tekeningen.

Dit boekje is niet alleen een invulboekje, maar vooral ook een nadenkboekje om bewust te worden hoe je kunt omgaan met angst en bang zijn. Als het boekje uit is, ligt er een concreet actieplan op tafel en is er inzicht in het denken, voelen en doen. Zo nodig kun je na een poosje er opnieuw naar kijken en ermee verder gaan.

Je kunt het boekje "Ik ben boos" hier bestellen en je ontvangt het dan direct digitaal (als PDF).

Bestellers van het boekje laten weten hoe veel effect het boekje heeft op het verbeteren in het omgaan met angst en bang zijn. Ook aan ouders geeft dit boekje veel inzicht in het patroon van angst bij hun kind.

Ook voor kindercoaches en beroepskrachten

Kindercoaches en andere begeleiders kunnen het boekje voor ieder kind uitprinten en tijdens vervolgafspraken eventueel opnieuw invullen. Zo kunnen kinderen en ouders via de kindercoach gratis (of tegen een minieme vergoeding voor het printen) een inzicht en actieboekje mee naar huis nemen.

Wat krijg je als je dit boekje bestelt?

  • Je ontvangt het boekje (A5-formaat) digitaal als PDF, direct na je betaling.
  • Je kunt het zelf printen en inbinden met nietmachine of ringband.
  • Een handleiding met gebruiksaanwijzing is inbegrepen.
  • Het boekje heeft 37 pagina's.
  • Op de rechterpagina's staan illustraties van Nynke Beeksma
  • Op de linkerpagina's kunnen kinderen notities en/of tekeningen maken.

Auteursrecht: digitale verspreiding is niet toegestaan
De PDF (voor inbinden met nietmachine of voor inbinden met een ringband) wordt via de mail toegezonden na betaling in de webshop en mag onbeperkt in zijn geheel worden uitgeprint en in geprinte vorm worden verstrekt. Op de digitale PDF rust echter auteursrecht: digitale verzending of verspreiding is dus niet toegestaan.

Retourrecht
Omdat dit een digitaal product is, is het niet mogelijk het product na aanschaf te retourneren (conform artikel 4.3 van onze voorwaarden).